Content met caruur

Carrure /kɑryrə/
(figuurlijk) persoonlijkheid, kaliber

Sterke content schrijven is niets voor jou, zeg je? It’s your lucky day, voor mij wel!

Je vertelt me wat je wilt zeggen. Hoe gedetailleerder de roadmap, hoe gemakkelijker ik op de eindbestemming kom.
En je vertelt me ook hoe je het wilt zeggen. Meeneemgerechtjes die de lezer in twee happen naar binnen werkt of een vijfgangenmenu waarvoor hij graag wat tijd uittrekt? Of iets daar tussenin? Dat kan! Ik heb een menukaart zo lang als het kassaticket van je laatste bezoekje aan Ikea.

Zodra we eruit zijn wat jij wilt, schrijf ik er tekst omheen. Overtuigend, verleidelijk, op kousenvoeten, tot ik jouw lezer helemaal heb binnengehaald. Zo hoef jij je alleen nog maar bezig te houden met dat waar je goed in bent. Jouw product of dienst aan de man – of de vrouw – brengen.

content met caruur